ацетилен

Ацетилен в балоні 40 літрів:

  • Обʼєм балона: 40л
  • Вага ацетилена в балоні: 5 кг
  • Ґатунок: Марка Б Сорт 2. ГОСТ ГОСТ 5457-75

Купити зараз

Доставка ацетилена в балонах в Запоріжжі:

(066) 252-71-71

(067) 634-71-85

Заправка ацетилену відбувається у спеціальний балон із пористою масою об’ємом 40 літрів. Швидка доставка ацетилену у балоні у Запоріжжі. Продаж та оренда ацетиленових балонів.

При поєднанні хімічних елементів карбіду кальцію в генераторах одержують ацетилен. Горючий газ без кольору з вуглецю та водню застосовується у багатьох індустріях.

У хімічному виробництві ацетилен бере участь у виготовленні синтетичних волокон, пластикових матеріалів, плексигласі, лакових покриттів, вибухівок, оцтової кислоти, спиртових рідин, речовин, що розчиняються.

У машинобудівній та металообробній індустрії ацетилен бере участь:

– У газовому зварюванні. Багато експертів зазначають, що саме такий вид зварювання дає найбільш позитивний ефект у відновленні стиків зазорів та швів. Поверхня практично не потрібно готувати і можна обійтися без чіткої фіксації. Ще однією перевагою ацетилену у складі є можливість регулювання та контролю подачі газового зварювання.

– при газовому зварюванні бамперів авто, тобто хімічна речовина добре справляється і зі зварюванням пластмасових деталей.
– В обробці металу за допомогою нагрівання.
– У процесах вирізування рельєфу на поверхнях. Так усуваються найменші недоліки і вади при зварюванні або поверхня готується для майбутніх зварювальних процесів.
– При спаюванні твердим сплавом, що дозволяє поєднувати як однотипні, так і різні матеріали.
– Для одержання ідеально чистого металевого покриття шляхом вогневого очищення. Ацетилен допомагає видалити різні окалини, корозійні зміни та інші забруднення.
– при зміні форми (вигинання, увігнутість) металу, підготовці до гарячого штампування.
– При покращенні зносостійкості чорних металів. Процес відбувається так: розігрівається поверхня виробу, потім охолоджується, не впливаючи чи побічних дій на серцевину. Так утворюються загартовані шари, які підвищують зносостійкість.
– У ході напилення газовим полум’ям для облицювання металів та неметалів. Процес відбувається так: дротяний або порошковий матеріал плавиться полум’ям з кисню та ацетилену, розпорошується на заздалегідь підготовлений за допомогою стисненого повітря чи іншого газу елемент. Високотемпературне полум’я може розпорошуватися і на елементи з високою точкою плавлення (молібен), покращувати зносостійкість, покращувати деталі автомобілів, створювати покриття з цинку, алюмінію, міді та інших хімічних елементів для уникнення корозії.
– Для покращення якості скляних виробів. За допомогою нанесеного ацетилену зменшується кількість бульбашок усередині складеного шару зі скла.